Lunch

Soepen

Tomaat 4.50

Groente 4.50

Soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

Broodjes

12 uurtje 11.25
Bourgondische kroket op brood, soep, b
roodje belegd met carpaccio of zalm

 

Carpaccio 9.50
Met pestomayonaise of tru
ffelmayonaise, pijnboompitten

zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas en uitgebakken spekjes

 

Gerookte zalm 9.50
Wasabi crème, rode ui
, rucola en kappertjes

 

Gerookte kip 8.50

Avocado, pijnboompitten, mayonaise en sla

 

Tonijn  8.50

Tomaat, komkommer, kappertjes rucola, rode ui, mayonaise

 

Tosti´s

Tosti ham 2.75

Tosti kaas2.75

Tosti ham/kaas 2.75

Tosti salami 3

 

 

Warme broodjes

 

 

Caprese 8.50
Pesto, rucola, tomaat, mozzarella en pijnboompitten

 

Warme geitenkaas 9.00
 Geitenkaas, rucola, honing en walnoten

 

Salades

 

Carpaccio 11.00
Truffelmayonaise of pestomayonaise, pijnboompitten

Parmezaanse kaas en uitgebakken spekjes

 

Caesar 10.50
Gerookte kip, spek, caesar dressing, croutons en een gekookt ei

 

Thaise salade 12.50


Ossenhaas
puntjes in ketjap, tomaat, taugé, baby romaine sla

cashewnoten en rijstazijndressing

 

 

Uitsmijters 7.50

                                                                                      Naturel

Ham en/of kaas

 

 

Warme gerechten

 

Burger van de chef 15.50

Brioche broodje, bacon, cheddar, sriracha mayonaise,

augurk en rode uien compote

 

Kipsate met brood 16.00

Atjar, satésaus, gebakken uitjes en zelf gebakken kroepoek

 

Tournedos met jus met brood 18.50

 

2 Bourgondische kroketten op brood 8.50

met mosterdmayonaise