Diner

                                                         Starters

Brood met dip 3.50

Pata negra  9.50

 

Voorgerechten

Carpaccio 9.50

Pesto of Truffel mayonaise, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en uitgebakken spekjes

 

Gamba’s in knoflook 10.50

Geserveerd met brood

Sashimi duo met zalm en tonijn 12.50

Wasabi creme, wakamé en soja gel

 

Thaise ossenhaaspuntjes 12.50
Ossenhaaspuntjes in ketjap met taugé en paprika

 

Groenten van tempura 8.50
Verschillende groenten gefrituurd met een salsadip

 

Soepen 4.50

Tomaten

Groente

soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

 

Hoofdgerechten

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en verse salade

 

 

Spare-ribs 16.50

Sweet of Hot en spicy

Knoflooksaus, bbq saus

 

Kipsaté 16.50

Atjar, satésaus, gebakken uitjes en zelf gebakken kroepoek

 

Burger van de chef 15.50

Brioche broodje, bacon, cheddar, sriracha mayonaise, augurk

 rode uien compote


Varkenshaasje 17.50

Met seizoen groente en champignonsaus

 

 

 

 

 

 

 

 

Tournedos 19.50
béarnaisesaus, seizoen groente

Ook mogelijk met pepersaus, champignonsaus

 

Surf en turf 22.50
Tournedos met gamba’s en kruidenboter

Ook mogelijk met pepersaus of champignonsaus

 

Slibtong 21.50

Remouladesaus en salade

 

Pasta gorgonzola 14.50

Pasta, gorgonzola, walnoten en spinazie

 

 

Kindermenu

Frietjes 6.50
Kroket, frikandel of kipnuggets

 

Ook zijn alle gerechten in halve porties te krijgen voor de kinderen

 

Pannenkoeken

Naturel of Hartig

 

 

Dessert

 

Crème brulee 6.50

 

Dame blanche 6.50
Vanille ijs met warme chocolade saus

 

Sorbetijs 6.50

 

Gekaramelliseerde ananas met vanille ijs 7

 

Scroppino 6

 

Koffie

Koffie verkeerd

Cappuccino

Latte macchiato

Espresso

Koffie met likeur

Thee

      Munt thee